Behandling av stor-resolusjonene til Høyres Landsmøte

Postet av Grunerløkka Høyre den 1. Mar 2018

De fire storresolusjonene som skal vedtas på Høyres Landsmøte 2018 (HLM) skal først behandles av Grunerløkka Høyre Torsdag 8 Mars kl 17:00, før de skal behandles av Oslo Høyres representantskapsmøte 12 mars kl 18:00.


Fristen for å komme med innspill til behandlingen i Grunerløkka Høyre er 5 Mars kl. 21:00

De 4 stor-resolusjonene kan lastes ned herfra

Dere vil raskt se at resolusjonene er nokså store, men også rimelig konkrete – så det vil ta tid for både oss, Oslo Høyre, men også Høyre sentralt å behandle disse resolusjonene grundig.

Styret i Grunerløkka Høyre har derfor valgt Mari Djupvik og Kaia Rosseland som redaksjonskomite for å behandle endringsforslag og innspill som kommer inn til oss.

 

For endringsforslag/innspill: 
Her ligger også et skjema for endringsforslag og innspill. Når du leser gjennom resolusjonene er det det supert om du kan notere hva dere ønsker endret, og ikke minst – LINJENUMMERET og RESOLUSJONSNAVNET på hvor dere ønsker endring/strykning/tillegg i tekstene. 

(Ps; ikke bry dere om navn og delegatnr i skjemaet).  

Disse endringsforslagene sender dere da til Kaia eller Mari, og så sammenstiller vi disse i forkant av vårt neste styremøte . Frist for å sende endringsforslag til Kaia eller Mari er mandag 5. mars klokken 21.00

 

Epost til Kaia er: kaiarosseland@gmail.com
Epost til Mari: mari@rudpedersen.com
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.